Konica Minolta Business Solutions Europe (Konica Minolta) – провідна компанія-виробник апаратів і рішень для друку, представляє нові bizhub 266/306 – багатофункціональні пристрої (БФП) формату A3, що працюють зі швидкістю 26 стор./хв. і 30 стор./хв. відповідно. Вони доповнюють лінійку монохромних систем для друку і надають можливість невеликим офісам користуватись стандартним функціоналом. Продаж bizhub 266/306 в Україні – з грудня 2016 року.

bizhub 266 і bizhub 306 – ідеальний варіант для малих і середніх офісів, урядових установ, які потребують професійних, але компактних рішень для друку. Такі стандартні функції, як двосторонній друк, мережеві інтерфейси та універсальний друк PCL роблять ці пристрої одночасно гнучкими та простими у використанні. Юрген Доббрунц, продукт-менеджер Konica Minolta Germany, пояснює: «bizhub 266 і 306 рекомендовані в невеликих та середніх офісах, є екологічними без втрати продуктивності, якості і надійності. Konica Minolta надає широкі можливості клієнтам у формуванні власного парку пристроїв».

Гнучкі, професійні та екологічні

bizhub 266 і bizhub 306 мають широкий діапазон запасу паперу – від 350 до 1350 аркушів, в залежності від обраної кількості касет від 1 до 5. Підтримуються формати паперу від А5 до А3. Завдяки низькому рівню енергоспоживання і використання еко-тонера Simitri HD, bizhub 266 і bizhub 306 відповідають сучасним екологічним стандартам і зводять до мінімуму вплив на навколишнє середовище.

Підтримка мобільних пристроїв

Щоб відповідати зростаючому попиту на мобільні рішення для друку, bizhub 266 і bizhub 306 дозволяють легко друкувати і сканувати документи з мобільних пристроїв без установки драйверів БФП завдяки безкоштовному додатку PageScope Mobile. На довершення, БФП опціонально підтримують WiFi, що дозволяє їм працювати в мережі без LAN-підключення. Також обидва БФП здатні друкувати і сканувати документи безпосередньо з/на USB-носії. Користувачі отримали гнучкий, функціональний, простий пристрій для якісного монохромного друку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *